Den sista helgen i november arrangeras Jönköpings första sanktionerade tävling. Tävlingen är ett samarrangemang mellan Citytandläkarna och Padel Arena Jönköping.

Vårt mål är att bjuda på ett evenemang utöver det vanliga för både publik och spelare. Foodtruck och kaffeservering öppen hela helgen.

Merparten av Sverige-eliten på dam- respektive herrsidan kommer att delta, vilket garanterar padel på absolut högsta nivå. 

Kom till Padel Arena Jönköping och ta del av atmosfären!

 

PA cirkel till vit bkg.jpg

Padel Arena Jönköping är en av Sveriges modernaste padelanläggningar med fem banor av högsta kvalitét och åtta meter i takhöjd. 

Därtill finns reception med trevlig personal som möter dig. Vi har även en fullt utrustad shop med fina sportkläder och utrustning av bästa sort, fräscha omklädningsrum och på övre plan fina funktionella konferensrum och lounge.

Från övre plan har man en härlig utsikt som åskådare till spelplanerna och pågående matcher.

Skärmavbild 2018-04-30 kl. 11.52.02.png

Citytandläkarna är en modern klinik som jobbar enligt de senaste metoderna och med höga krav på kvalitet. Vi värdesätter högt, och strävar efter, en god tillgänglighet och ett bra bemötande av våra patienter. Kliniken erbjuder allt inom modern allmäntandvård samt även specialistvård inom implantologi och tandreglering. Vi erbjuder  tandhygienistbehandling och det senaste inom estetisk tandvård inklusive tandblekning.